VÅR REISE

Historien begynte i Danmark med en baker i Randers som fikk melallergi. Han måtte finne et nytt levebrød, og ble en dyktig sjokolademaker.

EN ARVTAGER

Fra Danmark til Norge

Da sjokolademakeren søkte etter en arvtager, svarte Morten Arnesen fra Oslo. Etter fire års lære i Danmark tok han med seg hele fabrikken til Norge. Først slo han seg ned på Tromøy, og senere i Arendal sentrum, hvor Heimdal Chokolade fortsatt holder til.

Mona Hauglid foto

KUNNSKAP

En lidenskap for sjokolade

Morten har lang erfaring og solid fagkunnskap. Han vokste opp i en familiebedrift innen kakepynt, utdannet seg ved den anerkjente Callebaut-skolen i Belgia, og fikk verdifull erfaring i Danmark. Fortsatt henter han inspirasjon på reiser og utvikler stadig nye smaker.

“Even the bloody basket was made of chocolate.”

— Ellie Goulding

KVALITET

Kun det beste av råvarer

All konfekt fra Heimdal lages for hånd, med ekte råvarer. Her brukes aldri essens, men mandler, konjakk og andre ingredienser av høy kvalitet. Hver bit formes med håndverk, kreativitet og kunnskap.

KORTREIST

Sjokoladen skapes der du finner oss

I hjertet av Arendal finner du både fabrikk og butikk. Her lages og selges sjokoladen på samme sted, rett fra produksjon til disk.